Slide Goedkoopste brommerverzekering afsluiten >> Goedkoopste-brommerverzekering.nl
>> Sinds 2008 actief
>> Meerdere verzekeraars vergelijken
>> Gratis polisapp/ map
>> Exclusieve kortingen
>> Snel een polis in huis!
Brommerverzekering berekenen
>> Goedkoopste-brommerverzekering.nl
>> Sinds 2008 actief
>> Meerdere verzekeraars vergelijken
>> Gratis polisapp/ map
>> Exclusieve kortingen
>> Snel een polis in huis!
Brommerverzekering berekenen

Brommerverzekeringen berekenen

Brommerverzekering Kymco

Brommerverzekering Kymco afsluiten? De Kymco brommer is een zeer gewild brommermerk. Kymco heeft o.a. de volgende populaire modellen gemaakt:

 • Kymco Agility
 • Kymco Sento
 • Kymco Vitality

Omdat je een trotse bezitter bent van een mooie Kymco brommer is het natuurlijk belangrijk om een goede verzekering af te sluiten. Hier kun je direct de goedkoopste brommerverzekering voor je Kymco vergelijken en afsluiten.

Bereken en vergelijk de premies via onderstaande module en sluit direct online af met extra korting. Verzeker de rechtsbijstand en opzittenden eenvoudig mee.

Heb je vragen of hulp nodig?
Neem dan contact met ons op.

Dekkingen en soorten

Wat is verzekerd? WA WA+Diefstal WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal, of poging hiertoe?
Schade door storm
Schade door brand, ontploffing?
Schade door vandalisme
Schade door botsen/ slippen/ vallen
Art-slot klasse 3/4 verplicht? Nee Ja, zie polisvoorwaarden Ja, zie polisvoorwaarden Ja, zie polisvoorwaarden

Bij een WA dekking kan er sprake zijn van een eigen risico bij een andere bestuurder dan is opgegeven dit wordt ook wel jeugd eigen risico genoemd. Voor meer informatie bekijk de polisvoorwaarden.

Aanvullende verzekeringen

Ongevallen verzekering opzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor opzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Rechtsbijstandverzekering / Verhaalservice verzekering:
Deze verzekering voorziet in rechtshulp voor het verhalen van een schade op de tegenpartij.

Onze voordelen

 • Sinds 2008 actief
 • Goedkoopste brommerverzekering
 • Direct vergelijken
 • Gratis polisapp
 • Exclusieve kortingen
 • Telefonisch bereikbaar

Hoe afsluiten brommerverzekering kymco?

 • Bereken de premie door de gegevens in te toetsen
 • Vergelijk dekkingen en voorwaarden
 • Kies de gewenste aanvullende dekkingen
 • Vraag de gewenste verzekering aan
 • Na aanvragen volgt er een bevestiging per mail
 • Is de verzekering geaccepteerd dan volgt de polis en groene kaart

Populaire merken

Brommerverzekeringen afsluiten

Over ons

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons bedrijf. Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid om online een vergelijking te maken van goedkope brommerverzekeringen via onze site. Hierbij kijken wij o.a. naar de prijs/ kwaliteitsverhouding van verschillende producten.

Meer over Goedkoopste-brommerverzekering.nl

Ons team staat dagelijks klaar voor onze klanten om ze te helpen bij het kiezen voor de beste brommerverzekering die past bij hun situatie. Ook voor wijzigingen het melden van schades of overige vragen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar. Uiteraard is het ook mogelijk om online een wijziging door te geven, schades te melden of veelgestelde vragen te bekijken.

Onafhankelijk

Wij zijn als verzekeringskantoor onafhankelijk zo heeft geen enkele verzekeraar of serviceprovider een (aandelen) of ander belang in onze organisatie. Daarnaast hebben wij geen productieverplichtingen bij bepaalde verzekeraars. Ons team van deskundige adviseurs gaan jaarlijks de schoolbanken in en beschikken over de benodigde diploma's / certificaten zo weet U zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast kijken wij jaarlijks of uw huidige polis nog up to date is, dit noemen wij de polischeck. Kan uw polis goedkoper of is er een betere dekking beschikbaar dan ontvangt u vrijblijvend een nieuw voorstel.

Wij zijn aangesloten bij:

 • AFM vergunningnr: 12015590
 • KIFID 300.010557
 • KVK 20123578

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting erkend financieel adviseur(hypotheken), VBO (makelaardij) NWWI(woningtaxaties)

Beveiliging

Om uw gegevens te beveiligen gebruiken wij een ssl verbinding. Dit wil zeggen dat de gegevens welke u invoert op onze webpagina versleuteld zijn.

Execution only

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van je financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien u ervoor kiest om via deze website de brommerverzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor de brommerverzekering en voert u de benodigde gegevens voor een aanvraag zelf in. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht u kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft u liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Wat doen wij voor u bij het afsluiten van de brommerverzekering via internet?

Via onze webpaginas bieden wij u diverse handige tools om een premievergelijking van uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot uw verzekeringsovereenkomst. Ook bij schade bieden wij u hulp om uw schade zo snel mogelijk vergoedt te krijgen. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een directe aanbieder een beter alternatief is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor u in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt u bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt u de polisvoorwaarden en het eigen risico met elkaar vergelijken van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij een koppeling van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze site een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . De getoonde verzekeraars bieden deze vergoeding aan omdat zij op onze site vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan u kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer.