DIenstenwijzer goedkoopste-brommerverzekering.nl

Goedkoopste-brommerverzekering.nl is onderdeel van mathé kuijpers assurantien en hypotheken b.v. Onderstaand kunt U meer informatie terugvinden over onze dienstverlening en het gebruik van Uw gegevens. Uiteraard kunt U de dienstenwijzer ook downloaden in pdf formaat.

Onze gegevens:

 • Mathé Kuijpers assurantien en hypotheken b.v.
 • Postbus: Postbus 61, 4760 AB Zevenbergen
 • Bezoekadres: Vlietweg 3a, 4759 CE Noordhoek
 • Telefoonnummer: 0168-407320
 • Emailadres: info@premie-vergelijken.nl
 • Kvknummer:20123578
 • AFM nummer:12015590
 • Website:https://www.premie-vergelijken.nl

Over onze dienstverlening

Wij werken hoofdzakelijk via internet en zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar via onze klantenservice. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur Geen advies: Via de website kiest u zelf een product er wordt geen advies gegeven. U bepaalt dus zelf of de verzekering of het financiële product bij u past. Wenst u een persoonlijk advies te ontvangen dan kunt U telefonisch contact met ons opnemen.

Wij hebben vergunningen om te bemiddelen en adviseren op de volgende gebieden:

 • Particulier schadeverzekeringen
 • Zakelijke schadeverzekeringen
 • Inkomensverzekeringen
 • Levensverzekeringen
 • Zorgverzekeringen
 • Consumptief krediet
 • Hypothecair Krediet
 • Betaalrekeningen
 • Spaarrekeningen
 • Elektronisch geld
 • Vermogensproducten

Ons kantoor staat bij het AFM Register ingeschreven onder het volgende nummer: 12015590

Adviesvrij en onafhankelijk

Ons kantoor heeft geen enkele verplichting richting verzekeraars of geldverstrekkers en is volledig onafhankelijk en adviesvrij. Daarnaast heeft geen enkele verzekeraar een meerderheidsbelang of enige vormen van aandelen binnen ons bedrijf.

Ons aanbod:

Binnen Nederland zijn er veel verzekeraars en andere aanbieders actief op het gebied van verzekeringen. Wij toetsen periodiek of bepaalde aanbieders nog voldoen op basis van prijs en kwaliteitsverhoudingen, ons aanbod kan dus variëren. Indien gewenst kunnen wij u een overzicht verstrekken van verschillende aanbieders waar wij mee samenwerken.

Wijze van beloning:

Wij ontvangen een doorlopende of eenmalige provisie van de aanbieder. De hoogte van de vergoeding kan verschillen per product en per aanbieder. De provisie is een vergoeding gebaseerd op de hoogte van de bruto premie exclusief assurantiebelasting. Indien wij een bedrag in rekening bij u brengen maken wij dit vooraf aan uw kenbaar bijvoorbeeld een fee-vergoeding bij het afsluiten van een hypotheek of arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Privacy:

Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om. Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens. Ook hebben al onze medewerkers een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Wij bewaren de gegevens niet langer dan nodig om de opgedragen werkzaamheden voor u uit te voeren. Uiterlijk vijf jaar nadat de verzekeringen en/of kredieten die wij voor u tot stand hebben gebracht zijn geëindigd, vernietigen wij de persoonsgegevens. Meer informatie over uw privacy is terug te vinden op: privacy

Vakbekwaamheid

:

Onze adviseurs / medewerkers beschikken over de benodigde diploma’s om u een zo goed mogelijk advies te geven. U krijgt dus altijd een vakbekwame medewerker of adviseur aan de lijn. Regelmatig gaan zij opnieuw de schoolbanken in om hun kennis op peil te houden en worden daarnaast doormiddel van permanente educatie bijgeschoold.

Wat verwachten wij van u?

U mag aan onze dienstverlening en adviezen hoge eisen stellen. Wij zijn echter wel afhankelijk van de informatie die u ons verstrekt. Wij verwachten dat u de juiste gegevens verstrekt. Dit is in uw eigen belang. Mocht in geval van schade achteraf blijken dat u onjuiste of onvolledige informatie heeft gegeven, dan kan het zijn dat op grond van de verzekeringsvoorwaarden de verzekeraar gerechtigd is bij schade deze niet of niet geheel te vergoeden. Het is in uw belang om wijzigingen bijvoorbeeld wijziging van bank, samenwonen of verhuizen zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.

Klachten:

Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten. Dit kan zowel per post als via de e-mail t.a.v. de directie. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen. Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot: het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. (www.kifid.nl)

• KIFID • Postbus 93257 • 2509 AG DEN HAAG Telefoon: 0900-fklacht ofwel 0900-3552248 (€ 0,10 per minuut)

Goedkoopste-brommerverzekering.nl

Sinds 2008 actief


Kies ook voor een voordelige brommerverzekering! Inmiddels hebben wij duizenden consumenten helpen besparen, Bereken en vergelijk hieronder de premie voor je brommerverzekering.

 • Premiebesparing tot honderden euro's
 • 24 uur per dag brommerverzekering afsluiten
 • Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar
 • Ook voor vragen wijzigingen of bij schade
 

Goedkope brommerverzekering

De voordelen
Snel, voordelig en goedkoop brommer verzekeren
 

Brommerverzekeringen afsluiten

Populaire merken

Over goedkoopste-brommerverzekering.nl

Sinds 2008 helpen wij iedereen aan een goedkope brommerverzekering. Via de website kun je direct meerdere verzekeringen vergelijken en afsluiten met extra korting.

Heb je vragen, voor een wijziging of een schade dan zijn wij ook telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van en op zaterdag.

Wat doen wij nog meer?

Heb je je bromfietsverzekering langer dan een jaar geleden afgesloten dan ontvangt je van ons op de vervaldatum een nieuw voorstel als jouw bromfietsverzekering voordeliger kan.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via de websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw scooterverzekering maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van het sterrensysteem de verzekeringen met elkaar vergelijken. Tevens kunt U een vergelijking maken op polisvoorwaarden en eigen risico van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze site een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding. Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over het bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer.

Verschillende verzekeraars en dekkingen

Kies eenvoudig je brommerverzekering

Door onze onafhankelijkheid kan je kiezen uit verschillende brommerverzekeringen vanaf € 0,95 per maand.

Heb je een vraag?

stel hem aan ons of neem contact met ons op.

[gravityform id="2" title="true" description="true"]